Блейк Шелтън, кънтри певец и съпруг на Гуен Стефани, не

...
Блейк Шелтън, кънтри певец и съпруг на Гуен Стефани, не
Коментари Харесай

Настъпи ли краят за Гуен Стефани и Блейк Шелтън

Блейк Шелтън, кънтри артист и брачен партньор на Гуен Стефани, не крие обстоятелството, че в последно време страда от изтощеност във връзка с професионалната си кариера. Наскоро той разгласи, че няма да се причисли към новия сезон на риалити шоуто The Voice, както и че ще понижи концертните си осъществявания онлайн, напомня She Finds.

Но очевидно музикантът е достигнал лимита освен във връзка с професионалното си развиване. Близки до обкръжението на Блейк настояват пред Radar Online, че той има основни проблеми и в персоналния си живот - стигайки даже до крайни отзиви за разлъка сред него и половинката му Гуен Стефани.

Според тях, напоследък искрата сред двамата съпрузи, " които до скоро не можеха да държат ръцете си надалеч един от различен ", несъмнено е почнала да изчезва. Нещо повече - с днешна дата двамата непрекъснато се карат и даже постоянно нощуват в обособени спални. Дори и когато да дружно на обществени събития, " по никакъв начин не наподобяват към този момент щастливи ".
 Снимка 607731
 

Една от вероятните аргументи за това се крие във обстоятелството, че двамата съпрузи споделят обща работа. Гуен и Блейк се срещат през 2014 година в музикалното шоу The Voice, в което те влизат в ролята на треньори на участниците.

И въпреки до ден сегашен почитателите да се радват на звездната двойка, взаимната им активност се е оказва не е била безпроблемна през годините. В основата на това е ревността на Стефани - най-много поради вниманието, което получава брачният партньор ѝ. Дори постоянно, зад кулисите е имало кавги и забележителен " конфликт на его ", съгласно очевидци. Някои изказвания стигат и по-далеч - а точно, че Блейк Шелтън е решил да напусне The Voice точно с цел да избави брака си.

Към всичко това се прибавят и обвиняванията на Гуен, че поради прекомерно претрупан график, брачният партньор ѝ не прекарва задоволително време с нея и фамилията. В тази връзка самият Блейк показа през миналия декември в изявлението за Peoplе, че се надява напускането на The Voice да му разреши да бъде по-често с околните хора.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР