Блестящото представяне на българските таекуондисти продължава и на започналото днес

...
Блестящото представяне на българските таекуондисти продължава и на започналото днес
Коментари Харесай

Българските таекуондисти продължават отличното си представяне на Европейското

Блестящото показване на българските таекуондисти продължава и на почналото през днешния ден Европейско състезание за юноши и девойки в Марина дор. Късно нощес Христо Богданов стана европейски първенец в категория до 45 кг. Той записа 5 поредни победи по пътя към златния орден. До финалната борба Богданов в профил представители на Русия, Франция, Гърция и Германия.

В решителната среща Христо сподели неповторима игра и не даде никакви шансове на украинския играч. Интересно е да се означи, че още в първата среща той си чупи ръката, само че стиска зъби и до златния орден играе в това положение.

Неговият брат Любомир Богданов пък завоюва сребърен орден в категория до 48 кг. Любо започва с победи на представители на Белгия, Турция, Гърция и Испания. На финала след отлична игра, в последна сметка Богданов губи от турски таекуондист и взима сребърен орден. Даниел Ладжев остана 7-ми в кат. До 55 кг. Така към двата сребърни и два бронзови медала от европейското за кадети, в този момент прибавяме и злато и сребро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР