Блъснатата на в София студентка, която търсеше хората, които са

...
Блъснатата на в София студентка, която търсеше хората, които са
Коментари Харесай

Блъснатата студентка на пешеходна пътека откри спасителите си


Блъснатата на в София студентка, която търсеше хората, които са ѝ помогнали, съумя да ги откри. Преди седмица Теодора Василева беше ударена на пешеходна пътека, а водачът избяга. Непознати откараха младата жена в болница.

Не се срещат, не разменят и контакти. Дни по-късно Теодора ги търси с апел в обществените мрежи и пред камерата на bTV.

И молбата беше чута, а Теодора срещна един от спасителите си - студента Денислав Керчев. Той е на 20 години и учи „ Бизнес и стопанска система “ в Благоевград. Заедно със собствен другар отпътува за родния Лясковец, когато на излизане от София Теодора е пометена пред очите му.

Снимка: bTV


„ Един господин с гневна скорост се пререди на. Нямаше по какъв начин да не блъсне момичето. То беше тръгнала да пресича. Аз в началото помислих даже, че е предходна под колата, само че по-късно я видях по какъв начин хвръква просто в профил на тротоара. Още по-потресаващо беше, че господинът си отпътува просто “, споделя Денислав.

Тогава той стопира и оказва първа помощ на младата жена.

„ Приятелят ми предложи да отидем незабавно до болница. Намерихме, че „ Пирогов “ се намира най-близо и взехме решение непосредствено да заведем момичето в болница, даже да не чакаме Бърза помощ “, споделя студентът.

В болничното заведение се разделят. Теодора остава за прегледи, а Денислав и неговият другар се прибират в Лясковец без да подозират, че скоро още веднъж ще се видят

„ Майка ми ми прати поста от Новините и разбрах, другояче аз даже не знаех името на момичето, тъй като просто бях в потрес. Дори не я питах по какъв начин се споделя “, изясни Денислав.

Снимка: bTV


Добрата новина за откритите спасители стига и до Теодора. А седмица след случая на същата пешеходна пътека вместо потрес по лицата има усмивки, а в очите наслада.

„ Ако не беше той, може би щях да се прибера у дома, никой нямаше да разбере за случая/ Без помощ, затворена в себе си “, споделя Теодора.

„ Това е нещо обикновено. Всеки би трябвало да го прави. Аз не желая никакви възмездия просто повече хора да вършат това нещо и хора като вас да го отразяват в Новините “, изясни Денислав.

А през днешния ден Теодора и Денислав вършат проекти за нови срещи по хубави мотиви сред лекциите в София и Благоевград. Така подадената ръка на пешеходната пътека направи положителното още веднъж победител.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР