Блъснат автомобил седи изоставен на улица в Тракия вече трета

...
Блъснат автомобил седи изоставен на улица в Тракия вече трета
Коментари Харесай

Блъснат автомобил е изоставен на улица в Тракия вече трета седмица

Блъснат автомобил седи зарязан на улица в Тракия към този момент трета седмица. За това алармираха читатели на TrafficNews , които живеят в региона. Автомобилът се намира на ул. „ Маестро Г. Атанасов ” до блок 171.
Прочетете още
Според някои поданици, возилото даже е и рисково, тъй като в региона играят доста деца, които биха могли да се наранят при положение, че решат да се приближат и прегледат от близко автомобила.

„ Стърчат стъкла, железа, кабели, оня ден даже едно момченце надничаше вътре в нея и пипаше някакви неща, направих му забележка, другояче можеше и да се пореже на стъклата ”, описа гражданин.

Извършена е инспекция на място от кмета на региона, а притежателят на блъснатата кола, твърди, че изчаква застрахователната компания към този момент трета седмица да оцени вредите и автомобилът да бъде отстранен.

Все още няма разпоредба, по която блъснатите коли да бъдат вдигани наложително, което значи, че не е явен срокът, в който автомобилът ще стои на улицата.

Общинският съвет в Пловдив пък одобри наредбата, която касае репатриране на изоставени коли на държавни и общински терени. Тя гласи, че срокът за репатрирането на неупотребяваните коли остава 3 месеца след слагането на стикера. Така общият период за премахването на остарели МПС-та е 3+3 месеца, вместо досегашните 2 години + 3 месеца.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР