Благой Иванов-Багата ще се бие пред президента на САЩ Доналд

...
Благой Иванов-Багата ще се бие пред президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Багата ще се бие пред Доналд Тръмп

 Благой Иванов-Багата ще се бие пред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, заяви в. " Ню Йорк Поуст ". Според таблоида, американският президент има намерение да участва на UFC 224 в именитата нюйоркска зала " Медисън Скуер Гардън " този уикенд. Именно там е следващият ММА дуел на Благой. В рамките на тази церемония ще е мачът на Багата, който излиза против Дерек Люис. 

Позовавайки се на собствен източник от полицията, " Ню Йорк Поуст " написа, че визитата на президента в сърцето на Ню Йорк ще провокира сериозен проблем с така и така натоварения трафик в града. Тръмп ще гледа онлайн всичките дуели, като гвоздеят на програмата ще бъде конфликтът сред Нейт Диас и Хорхе Масвидал в полусредна категория.

През 2016 година, тъкмо след избирането му за президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп получи покана от Дейна Уайт да гостува в " Медисън Скуеър Гардън ", само че отхвърли по съвет на Сикрет Сървис, които го охраняват.

Мачът против Дерек Люис ще е четвърти за Багата в UFC, като до този миг той има 2 победи и една загуба в най-елитната ММА федерация. Общата му статистика в този спорт пък е 18 победи и 2 загуби. Американският му противник с прякор " Черният звяр ", е надалеч по-опитен, като има 17 UFC мача, от които е спечелил 12.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР