Благой Георгиев явно наистина все още не иска пето дете,

...
Благой Георгиев явно наистина все още не иска пето дете,
Коментари Харесай

Благо Джизъса се зареди с презервативи за новата си

Благой Георгиев очевидно в действителност към момента не желае пето дете, най-малко в околните седмици не счита да забременява половинката си Ивана Главчева. Бившият футболист и щерката на рапъра Ванко 1 са най-актуалната световна двойка. През уикенда влюбените гълъбчета се разходиха в столичен мол, който се намира на бул. „ Черни връх ”. Благо беше издокаран с бял панталон и черна риза, с боядисана и накъдрена коса. Той търпеливо изчака Ивана, като небрежно мина през аптека в мола, откъдето си купи презервативи, видя наш кореспондент.

Джизъса и Главчева не демонстрираха непосредственост, може би тъй като всички погледи бяха вперени в тях, изключително в него. Бившият на Златка Райкова несъмнено привличаше вниманието с растежа, стройното си и нашарено тяло, както и ослепителната усмивка, която озаряваше комерсиалния център. Влюбената двойка се разноски небрежно и по-късно си потегли от мола. Най-вероятно са отишли да употребяват любовта си, допускаха другите пазаруващи в комерсиалния център, които ги разпознаха. Въпреки солидния си тунинг Ивана наподобява като дете и възрастовата й разлика с Благой си проличава от километри. Щерката на Ванко 1 е единствено на 20 години, а гелосаният футболист ще навърши 42 лазарника в края на годината, написа „ Уикенд ”.

„ Обичам Ивана, дъщерята на моя другар Ванко 1. Тя е специфичен, неповторим човек. Поучих се от грешките си в предишното и имам вяра, че с Ивана всичко ще бъде прелестно ” – съобщи преди седмица Благой, разкривайки коя е новата му обичана. Плейбоят е в развой на бракоразвод с последната си жена – Полина, която е основател на раздялата. Набожният футболист не страда дълго по велинградската хубавица и си откри нова заможна и още по-млада госпожица. Георгиев си намира все по-млади изгори и всякога е все по-влюбен. Бъдещият му тъст към момента не е коментирал любовта сред Ивана и Благой. Преди време Ванко 1 беше декларирал: „ Уважавам Благой, той е значим клиент на клиниката ни. Но в случай че приближи щерка ми с други намерения, отвън другарските, персонално ще му избия зъбите, които ние му направихме ”.



Ивана е единствено на 20 години

Припомняме, че Благой си направи новите зъби (знаем, че е фанатик на тематика ченета) в клиниката на Ванко 1 под тепетата и тъкмо там стартира любовта му с младата Ивана.



Джизъса поддържа форма за младата си възлюбена, поради която се придвижи в Пловдив

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР