Благой Георгиев влезе в Сървайвър преди три месеца и успя

...
Благой Георгиев влезе в Сървайвър преди три месеца и успя
Коментари Харесай

Благой Георгиев ексклузивно след „Сървайвър“: Сам съм и хич не ми е до жени!

Благой Георгиев влезе в „ Сървайвър ” преди три месеца и съумя да излезе от там като победител с огромната премия  в размер на 150 000 лв..

 

За никого не е загадка, че има 4 деца от 3 дами, както и два брака. В момента е в бракоразвод с последната си брачна половинка Полина.

 

Не крие, че е доста благополучен от обстоятелството, че е спечелил „ Сървайвър “.

„ Колкото и да беше тежко, колкото и да желаех да си потегли още първата седмица, когато беше най-тежко, активизирах се и дадох най-хубавото от себе си. Накрая и завоювах. Това е най-важното “, разкрива някогашният футболист.

 

Не крие, че постоянно е желал да завоюва всяко едно съревнование или мач и е тръгвал за победа. Не единствено възнамерявал успеха си в „ Сървайвър “, а и се готвил за нея. признава, че даже поддържането на обикновената хигиена в риалитито е била доста сложна. Не си миели зъбите, не можел да вкара пръстите в косата си от нечистотия. Миели зъбите си с пепелта от огъня, напряко „ разкош “, както се показва самият той.

 

Отбелязва, че свалил 14 кг. в „ Сървайвър “, което е ужасно доста, само че в този момент се възвръща и към този момент е съумял да си върне 6-7 кг. от тях. Като се прибрал мислел единствено за ястие.

След риалитито е безапелационен, че не желае да вижда кокос даже и на фотография. Намразил също по този начин и ориза.

 

Твърди, че не е мислил какво ще прави с парите от премията и добавя, че желал да завоюва не поради парите, а поради страстта да остане финален. Признава, че би взел участие и в „ Ергенът “, защото му се коства забавно предизвикателство.

 

Останал сюрпризиран от това, че Полина подала документи за бракоразвод, до момента в който бил в „ Сървайвър “ и добавя, че въобще не очаквал. Там бил без връзка с външния свят и няма по какъв начин да знае какво й се е въртяло в главата. Въпреки това приема нещата умерено и почита решението й. Допълва, че не таи неприятни усеща към нея и й пожелава да открие това, което търси.

 

Категорично отхвърля да е имал връзка с Татяна и прибавя, че това са цялостни нелепости. Двамата се познават отпреди 5-6 години, само че в никакъв случай не са били интимни.

Няма връзка и с щерката на Ванко 1, тъй че няма защо да му избива зъбите. В последните две седмици е схванал, че вечер ляга с една жена, а заран се разсънва с друга. Според изказванията му няма връзка и с Мария Обрейкова.

 

Твърди, че той в никакъв случай не омайва дамите, а те него, защото е много свенлив. Няма избран вид дами, които му харесват. Подчертава, че сега въобще не му е до връзки и дами и желае да обърне внимание на децата си.

 

Не крие, че е мислил да напише книга да живота си и даже е уверен, че тя ще е най-продаваната у нас. Съжалява за доста неща, само че точно тестванията са го създали по-силен. Признава, че от дълго време е изгубил броя на татуировките си, защото след осмата е спрял да ги брои.

 

Макар от много време да се пробват да го банкрутират, Благой Георгиев е безапелационен, че още не е банкрутирал. Все още може да устоя децата си, живее в личен дом. Дори в последно време се замисля дали да не си наеме юрист и да осъди всички, които съчиняват такива измислици по негов адрес.

 

Съжалява за това, че се е отказал прекомерно рано от футбола и добавя, че можел да играе най-малко още 4-5 години.

В умозаключение показва, че в „ Сървайвър “ му пристигнали доста хрумвания, които мисли да реализира. Те обаче не са свързани с футбол.

Инфо: Уикенд

Тагове: благой георгиев Благо Джизъса „ Сървайвър ” Мария Обрейкова Татяна Ванко 1 развод Полина Спасова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР