Благой Георгиев винаги може да ни изненада с нещо. Нещата

...
Благой Георгиев винаги може да ни изненада с нещо. Нещата
Коментари Харесай

Семейна идилия: Благой Георгиев отпразнува годишнина с роднините на новата

Благой Георгиев постоянно може да ни изненада с нещо. Нещата сред него и Златка Райкова сякаш вървяха отлично, само че в последна сметка фамилията им внезапно се разпадна. И двамата не споделиха нищо по тематиката, само че незабавно щом всичко стана ясно, и двамата внезапно се появиха с нови гаджета в интернет пространството.  

Виж още: Иво Аръков си се глези: Актьорът се изфука с първокласно возило в Гърция

Благо в началото стартира да пуска фотоси загадъчно от Бали в тил с новата половинка, само че по-късно непосредствено реши да се изфука пред всички с младото гадже. Полина Спасова е от Велинград и се оказа дама, която също има много положително финансово положение. В медиите на всички места се изписа, че двамата скоро ще се женят и че чакат първото си общо дете. Съвсем допустимо е – не бихме се учудили въобще.

Виж още: Показа го! Дара и гаджето ѝ се награбиха посред Цюрих, ето кой е той

Бившият футболист очевидно добре се схваща и със фамилията на половинката си. В стори той разгласява фамилен кадър с Полина и родителите ѝ, а мотивът е годишнина от сватбата им. Всички наподобяват толкоз щастливи дружно. Явно Благой съумява постоянно да откри път към сърцето на всички.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР