Благой Георгиев се носи за сетен път на крилите на

...
Благой Георгиев се носи за сетен път на крилите на
Коментари Харесай

Новата на Благо Джизъса го гледа като цар

Благой Георгиев се носи за прощален път на крилите на любовта, този път със сексапилна брюнетка. И то не къде да е, а на едно от райските кътчета на планетата - остров Бали.

Папарашко видeо, снимано от български туристи на екзотичното място, се виждат Благо и новата му другарка, чието лице обаче остава прикрито за камерата. След близо месец на Бали, някогашният футболист е придобил толкоз мощен тен, че умерено може да бъде комплициран за чернокож, само че единствено снежно-бялата му усмивка е задоволителна, с цел да бъде разпознат, даже от километър.

Въпросния ден Благой и мистериозната брюнетка пристигнали на плажния бар с още няколко души, чужденци. В продължение на часове, под жаркото слънце, компанията се глезила с наргилета, екзотични плодове и маркови питиета, свидетелстват нашите източници.

По думите им визитата на Благо и брюнетката във ВИП-бара не било индивидуален случай, макар цените, които са измежду най-солените в района.

„ Преди да заминем за Бали, четохме, че Благо е банкрутирал. Изобщо не наподобява на подобен. Фалирал човек не може да си разреши да си развява късите панталони из най-скъпия бар на острова “, разясняват осведомени..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР