Благой Георгиев показа своя стара снимка, на която е с

...
Благой Георгиев показа своя стара снимка, на която е с
Коментари Харесай

Вижте Благо Джизъса без татуировки

Благой Георгиев сподели своя остаряла фотография, на която е с 15 години по-млад и без нито една татуировка, видя Hotnews.bg.

Бившият футболист е прочут като най-татуирания българин, въпреки че скоро се зарече, че стопира с рисунките по тялото. Джизъса нееднократно бе споделял в изявленията, че по тялото му към този момент съвсем няма място за нови татуировки. На една от последните той изписа името на най-малкото си дете - Благой-джуниър, като се зарече, че в случай че си направи още нещо, то то ще е обвързвано със Златка.

Така, до момента в който още беше с плеймейтката през лятото на 2020 година Благо си татуира " Злати 13.08.18 “. и отбелязва две години от връзката си с плеймейтката. Любовта с някогашната му жена Поли също бе маркирана с татуиронка, само че единствено от страна на нежната половинка във към този момент бившето семейство.

Почти цялото тяло на някогашния състезател е покрито с такива, а огромна част от тях пък са въодушевени от християнската вяра – една от аргументите за прякора на набожния Благой – " Благо Джизъса “. Преди да стане най-татуирания мачо у нас, Благой е бил много симпатимен и изцяло естествен млад мъж, излиза наяве от фотографията му преди 15 години. Беше и надалеч по-успешен в професионален проект като футболист, а не като участник в телевизионни стратегии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР