Благой Георгиев не плаща издръжка на бившата си жена Есмер

...
Благой Георгиев не плаща издръжка на бившата си жена Есмер
Коментари Харесай

Благой не плаща издръжка на Есмер, друг мъж се грижи за сина му

Благой Георгиев не заплаща прехрана на някогашната си жена Есмер за развъждане на сина им Елай. Малчуганът остана в Русия при майка си, а някогашният футболист все по-рядко се обаждал да чуе по какъв начин е, а за виждане и дума не споменавал, написа "Телеграф ".

Омерова първоначално доста се изнервяла на отношението на Джизъса към детето им, само че към този момент все по-рядко се впечатлявала от издънките на Георгиев като татко. В началото той давал пари, след което изпаднал във финансово усложнение и почнал през месец-два да праща финанси, до момента в който в един миг издръжката напълно секнала.

В момента новият обичан на Есмер се грижи както за нея, по този начин и за детето ѝ. Самата Омерова считала, че новата обич ѝ е подарък от ориста за всичко, което изтърпя до момента в който беше с Благой. Сега татарката е по-щастлива отвсякога и не стопира да качва фотоси в обществените мрежи с обичания си, на които показват възприятията си.

В същото време Благой има връзка с плеймейтката Златка Райкова, обиди майката на другите си две деца, като я заплаши в ефир, че ще ѝ разбие муцуната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР