Благой Георгиев наистина е разделен със Златка Райкова, потвърдиха близки

...
Благой Георгиев наистина е разделен със Златка Райкова, потвърдиха близки
Коментари Харесай

БОМБА в Lupa.bg: Благо Джизъса избяга от България

Благой Георгиев в действителност е разграничен със Златка Райкова, потвърдиха близки на футболиста пред Lupa.bg. След сантименталната почивка на Малдивите доскоро повече от месец, двамата са поставили завършек на връзките си. Каква е повода за разлъката им, към момента не е ясно. Злите езици обаче шушукат, че не е изключено мотив за разрива им да е намесен трети човек. Дали е по този начин, времето ще покаже.

От няколко седмици Благой не живее в България, довериха от обкръжението на някогашния национал. Футболистът е забегнал на диво място, където се е устроил, довериха още наши източници. Татуираният ритнитопковец се уморил от светския искра и непрекъснатите излизания и решил да стартира живота си на чисто. Той едвам издържал подправената показност и връзки в така наречен елит и желал за стартира живота си отначало.



Единственият мотив, заради който Благо се прибирал в страната ни, бил, с цел да вижда децата си. Бившият състезател на Славия не един път е показвал, че е татко за образец и постоянно намира време за своите наследници.

Припомняме, че Златка и Благой станаха родители на момченце през септември 2019 година, което кръстиха Благой - Джуниър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР