Благой Георгиев хич не е тактичен. След излизането им със

...
Благой Георгиев хич не е тактичен. След излизането им със
Коментари Харесай

Пародия! Благо заведе Златка на място, където предложи на Есмер и изкараха меден месец! Водил е Витанова и Куини-Алис там

Благой Георгиев никак не е методичен.

След излизането им със Златка от къщата на „ Биг Брадър “ двамата не стопират да пътуват, само че по-любопитни са дестинациите, на които той я води. Оказва се, че е избрал местенца, на които към този момент е бил с някогашната си брачна половинка Есмер, разбра HotArena .

Дори я води там, където е минал с куп други преди нея.

От няколко дни н овата световна двойка Благо и Златка кръстосват Дубай . А кое е общото сред Георгиев и арабското емирство? Това е обичаната му релаксираща локация и на това място прекара медения си месец с Есмер Омерова, а през юни 2017 двамата още веднъж посетиха дестинацията, откъдето даже си купиха халки, с които възобновиха обетите си и сякаш скрепиха брака си, само че несполучливо. Нещо повече – той предложи на рускинята брак там .

Странно за какво някогашният футболист е решил да заведе и новата си възлюбена, откакто историята помни, че през 2013 година Джизъса посети Дубай дружно с майката на първите си две деца – Христина Витанова , след което завършиха връзката си. А през 2014 замъкна там и тогавашната ученичка Куини-Алис , на която след това разруши сърцето на пух и прахуляк.

Сега екс ритнитопковецът пуска снимки по какъв начин се препичат със Златка, снимат се на фона на емблематичните здания и ни вършат очевидци на любовната си идилия. Вероятно в емирството ще вършат и опити за бебе.

А може би Дубай не е най-подходящото място за Благо, защото като че ли точно там се урочасват взаимоотношенията с дамите му, а връзките им не след дълго завършват с раздели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР