Благой Георгиев е баща за пример, но не и за

...
Благой Георгиев е баща за пример, но не и за
Коментари Харесай

Благо забрави сина си от Есмер

Благой Георгиев е татко за образец, само че не и за сина си Елай, който е плод на любовта му с някогашната му жена Есмер Омерова. Екс футболистът постоянно е казвал, че за него фамилията е най-важното и се старае да бъде добър татко. Футболната звезда е от мъжете, които не крият възприятията си и ги демонстрират постоянно, когато могат. Така неотдавна в инстаграм той за следващ път потвърди, че бащинството е нещото, което го прави пълностоен. За страдание, Джизъса не може да се вижда с дребния Елай, който не помни биологичния си татко и откогато е проговорил, назовава "тати " новия мъж на майка си Макс.

Не е ясно дали самият Георгиев е правил опити да се свърже с Есмер и да види сина си и поддържа ли някакви връзки с майка му. Припомняме, че Благо има още три деца, с изключение на Елай – две от връзката си с Христина Витанова и едно от актуалната си избраница Златка Райкова. Бившият футболист постоянно се вижда с Йоана и Давид и дружно с природеното си братче Благо-младши и Златка вървят по почивки, написа Лупа.



Елай према Макс за собствен баща

Джизъса, както е прочут Благо, показа нов фотос с трите си дечица, с които се е отдал на релакс в първокласен планински комплекс в България, по-точно в Банско. Именно Банско е една от обичаните дестинации на Благо и Златка, която евентуално също е била с него и децата. Само Елай липсва на фотоса.

На фрагмента Благо театралничи с Йоана и Давид – порасналите му деца от връзката му с гимнастичката Христина Витанова, както и Благой Джуниър, който е от връзката му със Златка Райкова. В мненията консуматори пишат, че Благо има всичко и е същински щастливец.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР