Благой Георгиев - Джизъса най-после продаде къщата си в софийския

...
Благой Георгиев - Джизъса най-после продаде къщата си в софийския
Коментари Харесай

Джизъса най-после закърпи джоба, лапна 1,4 млн. за палата си в „Горна Баня”

Благой Георгиев - Джизъса най-сетне продаде къщата си в софийския квартал „ Горна Баня ”. Имотът към този момент не попада в обявите на уебсайт за продажба на къщи и жилища, видя „ Уикенд ”. Според източник на изданието, къщата е добита от финансист от Пловдив, който възнамерява да се откри със фамилията си в столицата.

Повече от година екс футболистът не можеше да откри покупател на първокласния си дом, който бе оценен на 1,4 млн. лв.. Къщата се простира на 450 кв.м., което прави по 3000 лв. на квадрат. Цената не е толкоз висока, като се вземе поради фактът, че парцела е с дизайнерски мебели по последна мода.
Благой пусна къщата за продажба октомври 2018 година и е съумял да я продаде малко преди да настъпи 2020 година Скъпите парцели по принцип се продават по-трудно и е обикновено, че гелосаният полузащитник много време чакаше идеалния покупател.

Набожният състезател с татуси построи двореца през 2010-а година, където заживя с някогашната си към този момент половинка Христина Витанова, само че след множеството му изневери, гимнастичката го изгони от живота си. Благой я остави в баровския дом, където хубавицата да отгледа двете им деца Йоана и Давид. След като се разведе със брачната половинка си Есмер Омерова и рускинята му взе всички пари, набожният футболист се принуди да изгони някогашната и децата си от къщата, с цел да я разгласи за обмен.

Бившият участник от „ ВИП Брадър ” се облажил с 1,4 млн. лв. малко след раждането на сина си Благой-джуниър. Парите са му добре пристигнали, тъй като Георгиев има потребност от пресен кеш. След развода си с рускинята Есмер Омерова, Джизъса бе на алено с финансите, само че съумя да закърпи финансовото си състояние около риалити шоута, реклами и личната си фешън марка, която показа преди броени месеци. С този съвсем милион и половина, който е взел от къщата, Джизъса се надява да си купи собствен апартамент за по-скромни пари, тъй като сега живее чартърен в квартал „ Бояна " дружно с годеницата си Златка Райкова и обмисля да вложи парите в собствен бизнес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР