Благой Георгиев - Джизъса е по-суетен и от жена си

...
Благой Георгиев - Джизъса е по-суетен и от жена си
Коментари Харесай

Благо Джизъса сложи ботокс и заприлича на талибан

Благой Георгиев - Джизъса е по-суетен и от жена си Златка Райкова. Бившият футболист скоро ще чукне 40 и към този момент изпада в смут от навлизането си в по-зряла възраст. Запознати издават, че от известно време той се подлага на процедури с ботокс, като задачата му е да изглади бръчките по челото си.

Хора от обкръжението на Джизъса настояват, че с напредването на годините той почнал да недоволства, тъй като по лицето му се появили първите забележими линии. Благо взел решението да си постави ботокс, с цел да наподобява по-млад. Макар че имал боязън от игли, той събрал храброст и посетил известна клиника по естетична дерматология. Мястото му било предложено от половинката му Златка. Така Георгиев се сдобил с по-свеж и отпочинал тип, само че експертите го предизвестили, че в случай че желае да резервира резултата, ще би трябвало още веднъж да се боцка след 6 месеца.

Бившият състезател се е подлагал и на други разкрасителни операции. Преди няколко години той се изръси със сериозната сума от 20 000 евро, с цел да се снабди с изкрящо бели и равни зъби. Интервенцията била осъществена в Русия. За страдание, резултатът бе противоположен и Джизъса отнесе много насмешки за изкуствените си зъби, които наподобяват неуместно, а някои се майтапят, че може и да светят в тъмното.

Откакто приключи футболната си кариера, Георгиев претърпя образна промяна. Бившият състезател наедря, а с дългата си коса и гъста брада доста наподобява на талибан. Негови близки споделят, че той с тъга и пот на чело се опитвал да смъкна непотребните кила - към този момент безрезултатно. Благо упражнявал няколко пъти в седмицата, само че пък обичал и да си похапва, по тази причина не можел да се похвали с кой знае какви резултати. Джизъса се оплакал пред познати, че би трябвало да стопи 8 кила, които натрупал незабелязано, откакто се завърнал в България. Любимата му Златка се опитвала да го успокои, че към момента наподобява добре, само че суетният Благой надълбоко страдал, че е отпуснал шкембе. Той се ожалил, че няма да се успокои, до момента в който още веднъж не изкара „ плочки ” на корема. Даже се зарекъл да се подложи на липосукция, в случай че не успее да го стори по обичайния метод.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР