Благой Георгиев даде първото си интервю след раздялата му с

...
Благой Георгиев даде първото си интервю след раздялата му с
Коментари Харесай

"Аз плащах издръжките на децата му": Златка бясна след интервю на Благо, съсипа го със своя версия

Благой Георгиев даде първото си изявление след раздялата му с плеймейтката Златка Райкова, с която имат наследник. Бившият футболист разкри, че родителите му били безусловно срещу неговата връзка с Райкова, само че не даде повече елементи за аргументите, довели до раздялата им. Джизъса въпреки всичко съобщи, че е дружно с новата си жена след раздялата, а с Райкова е в положителни връзки.

Виж още: Куриоз: Полина предложила брак на Джизъса! Футболистът проговори за раздялата със Златка 

Докато Джизъса разкриваше (в другояче много плоско интервю) възприятията и страстите си, и какъв брой му липсват децата му, Златка Райкова избухна в Instagram. В поредност от сторита Райкова разобличи част от проблемите ѝ с Благо, които са поставили завършек на фамилните им взаимоотношения.

Златка твърди, че издръжките на децата му и частното учебно заведение на щерка му, са били плащани персонално от нея. Кредите и заемите също са били плащани напълно от Райкова, написа още тя в стори. " Сметките у дома и облеклата на децата му съм поемала аз. Не спях и работех. Дали ще върша облекла, дали ще се фотографирам - все тая, не съм имала сили за нищо. Нямам думи какъв брой съм афектирана. За детето ми да не приказват нищо. Детето ми споделя тати на Карен, за жалост. Господ ми е очевидец, че не желаех да става по този начин ", показа Златка, само че откровенията не завършват.

Виж още: Есен ли?! Звезделина от " Игри на волята " не пуска лятото, качи секси фотография по бански от морето 

 Instagram

Златка твърди, че Георгиев не полагал съществени грижи за сина си Благой. Родителите на Джизъса също нападнаха Златка, а думите им предизвикаха реакции в инфлуенсърката. " Причината да потърсим тяхната помощ (бел.ред. за развъждане на детето) беше, че аз изнемогвах да работа и да устоявам фамилията, до момента в който бащата нямаше предпочитание за нищо ", написа Райкова. В изявлението си Благо показа, че бил " като болен ", откакто спрял да се занимава с футбол. 

Виж още: Като Playboy зайче: Симона пусна палаво селфи, колкото да прикри дарбите си

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/, https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР