Благовест Монев - Алексия от Кючука сее смут из целия

...
Благовест Монев - Алексия от Кючука сее смут из целия
Коментари Харесай

Травеститът Алексия от Кючука блудства, псува и налита на бой

Благовест Монев - Алексия от „ Кючука ” сее ужас из целия пловдивски квартал. Това описа Борислав Нушев - бащата на детето, с което, съгласно държавното обвиняване, травеститът се е опитал да блудства. Делото на 29-годишния Монев започва предходната седмица в Пловдивския областен съд при закрити порти. Повдигнати са четири обвинявания - за блудничество, закана за ликвидиране, безчинство и разваляне на непознато имущество. Травеститът бе арестуван, откакто разруши вратата на комшийка при битова кавга, написа " Марица ".

Според прокуратурата на 13 юли 2016 година във входа на жилищния блок, където живеел, Монев е направил блудствени дейности с малолетно момче, за което бил подаден сигнал в Първо районно управление (на МВР).

На 18 септември м.г. в същия вход изритал няколко пъти вратата на жилището на негова съседка, счупил звънеца и отправил заплашителни изрази към дамата, за което има и очевидци.

Монев се е признал за отговорен по обвиняванията за безчинство и разваляне на непознато имущество, само че изрично отхвърля да се е заканвал да убива или да е блудствал с дете във входа. Бащата на 14-годишното момче обаче мисли иначе. „ Това, което се случи с детето ми, не го поисквам и на най-големия си зложелател " описа Нушев.

По думите му в нощта на случая той бил в кафенето пред входа, което държал. Бащата бил заръчал на детето да бъде у дома най-късно в 21,30. Той видял, че синът му заобикаля, с цел да се прибере вкъщи, и това му направило усещане. „ Видях го, моят се прибира, а Благовест - на тичешком след него и стартира да го натиска във входа. Веднага отидох да си избавям детето. Картината, която видях беше потресаваща “, съобщи Нушев. „ Благовест беше с пола, без долни дрехи. Не желая да описвам повече за това, което видях “, добави той.

Според версията на Нушев, щом Благовест го видял, хукнал нагоре по стълбите и се барикадирал в жилището си. „ Добре е, че съумя да избяга. Бях обиден, като видях всичко, и можеше да направя някоя пакост. Той ще желае да ме изкара, че съм го бил, само че в случай че го бях бил, нямаше да имам време да крещя полиция, а аз направих тъкмо това “, описа бащата.

Скоро по-късно пристигнали униформените, само че Благовест не отварял вратата. Служителите под пагон не можели да влязат в жилището, тъй като нямало прокурорска заповед за това. Заловили го чак на идната заран.

„ След този случай затворих бизнеса за месец и половина. Водих момчето по педагогичен стаи, консултирахме се със експерти и те ни предложиха да се махнем от града, с цел да може детето да не помни ужасяващата преживелица “, добави бащата.

Той се готви да заведе частно дело против Благовест, незабавно откакто завърши наказателното. „ Всичко друго мога да преглътна, само че да ми натисне детето във входа - не. Аз нямам нищо срещу противоположните и травеститите. Но държанието и възпитанието на този човек са под всякаква рецензия “, съобщи мъжът.

Съседите към момента си спомнят за безчинствата на Благовест. „ Откакто е в ареста, ние си живеем като на курорт - всичко е спокойно и умерено “, описа дамата, чиято врата е била изтърбушена. „ Нещата бяха отвън надзор. Обадихме са на майка му, с молба да въдвори ред, само че без резултат “, добави тя.

Живеещите в блока даже са създали подписка против 29-годишния юноша. В нея са взели участие 120 индивида, само че в полицията отишли едвам 5-6 души. Останалите се страхували.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР