Благоустрояването на градовете и привличането на повече инвеститори у нас

...
Благоустрояването на градовете и привличането на повече инвеститори у нас
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: Привличането на повече инвеститори е приоритет

Благоустрояването на градовете и привличането на повече вложители у нас - върху тези два целта на държавното управление подчертава министър-председателят Бойко Борисов при откриването на рудник " Ада Тепе " на " Дънди Прешъс Металс Крумовград " ЕАД, оповестява пресслужбата на кабинета.

Пред чиновниците на компанията министър председателят Борисов означи положителното осъществяване на редица стратегии на държавното управление, които способстват за по-добрия образ на обитаемоте места. " Може би като сте идвали - сте видели пътя от Кърджали до Момчилград и Крумовград. Някои от вас може да си спомнят свлачищата, просто нямаше път, беше отвеян на няколко места ", сподели министър председателят Борисов.
   
Официално разкриване на рудника " Ада Тепе " край Крумовград
Публикувахте от в Петък, 23 август 2019 година
Той добави, че в инфраструктурата в района са вложени десетки милиони , с цел да дойдат милиарди вложения.

Премиерът Борисов посочи смисъла на разкриването на повече работни места и обезпечаването на положителни хонорари. " Стотици български жители - мюсюлмани и християни, работят тук. Догодина март месец 2700 лв. ще е междинната заплата, в този момент е 2100. Ще продължим в тази посока ", съобщи министър-председателят Бойко Борисов.
   
В инфраструктурата на Кърджалийския район са вложени десетки милиони, с цел да дойдат милиарди вложения. Да разкриваме...
Публикувахте от в 
Над 1 милиард лв. са вложенията на " Дънди Прешъс Металс " ЕАД в България . Компанията стартира активността си преди 15 години в Челопеч, като над 860 млн.лв. са средствата, вложени в рационализация, възстановяване на изискванията на работа, запазване на околната среда в града и региона. В Крумовград вложенията са 280 млн.лв. до момента. Около 300 души работят в компанията в града, се показва в известието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР