Благотворителният звезден концерт в подкрепа на Фондация Александър Русев“ се

...
Благотворителният звезден концерт в подкрепа на Фондация Александър Русев“ се
Коментари Харесай

Благотворителният концерт в подкрепа на Фондация „Александър Русев“ се отлага за неделя, 17 март

Благотворителният звезден концерт в поддръжка на Фондация „ Александър Русев “ се отсрочва за неделя, 17 март. Групата на народа ПоПоКАТЕ5л, дамата с благ глас Невена Цонева и една от най-хубавите рок групи в България Б.Т.Р. ще изпълнят обичаните песни на всички нас на сцената на зала Арена Русе в неделя, от 19 часа и ще поддържат отбелязването на 10 години от активността на Фондацията в лицето на Илиян Русев – Скури.

Отлагането на събитието се постанова поради оповестения от Министерски съвет народен печал на 15 и 16 март за отдаване на респект към паметта на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.

От екипа на Фондация „ Александър Русев “ изричат съболезнования за кончината на Патриарх Неофит и се прекланят пред паметта на духовния лидер и предстоятел на Българската православна черква.

Всички, които са закупили билети за Благотворителния концерт, ще могат да влязат на събитието тази неделя без в допълнение презаверяване. Билети може да закупите от касата на зала Арена Русе /бул. „ Липник “ 3/, от касата в Доходното здание /площад „ Свобода “ 4/ и от Сервиз Милков /ул. Борисова “ 40/.

Благодарим на всички за проявеното схващане!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР