Благотворителната Коледна вечер, организирана от отдел „Програми и проекти“ към

...
Благотворителната Коледна вечер, организирана от отдел „Програми и проекти“ към
Коментари Харесай

Събраха над 11 000 лева за ремонт на Педиатричното отделение...

Благотворителната Коледна вечер, проведена от отдел „ Програми и планове “ към МБАЛ " Св. Мина " съумя да събере 7710 лева, а в дарителската сметка за идеята постъпиха още 1650 лева Като най-щедър донор бяха отличени лаборатории „ Synevo България “, които предоставиха 1000 лева „ Участниците в програмата се включиха благотворително, украсата за довечера също бе подаяние.



Благодарим на всички, които се отзоваха и поддържаха самодейността, посредством която ще създадем детското поделение на болничното заведение едно по-уютно място за дребните пациенти “, съобщи специалистът в отдел „ Програми и планове “ Мария Куманова.



Пловдивските " Ротаракт " и " Интеракт " клубове, с поддръжката на Сдружение " Lady Bikers MPowered Bulgaria “ (Жените Мотористи ЕМпауърд България), също се включиха в самодейността като имаха собствен специфичен щанд на Коледния „ Базар „ Капана “.



Там доброволци предлагаха ръчно направени коледни картички, сувенири и лакомства, като парите от продажбите още веднъж бяха предопределени за ремонта на отделението. За петте дни на базара, доброволците от клубовете набраха още близо 2000 лева, с което събраните средства набъбнаха до 11000 лева „ Тази сума ще ни разреши да стартираме ремонта поетапно, стая по стая, с цел да може отделението да продължи да действа. Ще освежим стените, ще бъде сменена подовата настилка и ще закупим нужната покъщнина за стаите, които са в най-лошо положение.



Няма да спрем дотук и съм убеден, че ще набавим нужната сума за ремонта на цялото поделение “, разяснява шефът на МБАЛ „ Свети Мина “ проф. Петър Петров.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР