Благотворителната инициатива „Нощ на ангелите“ , която се провежда за

...
Благотворителната инициатива „Нощ на ангелите“ , която се провежда за
Коментари Харесай

Нощ на ангелите 2021 в Пловдив помага на 5-годишния Божида...

Благотворителната самодейност „ Нощ на ангелите “, която се организира за повторно в Пловдив, тази година е в поддръжка на петгодишния Божидар, който е диагностициран с аутизъм, а фамилията му се нуждае от 80 000 лв., с цел да се приближи до вярата за естествен живот на детето си.



В самодейността, която още веднъж събира пловдивчани на 17 септември, се включват и други градове. „ Нощ на ангелите “ сплотява хора, водени от положителното и от устрема да оказват помощ в Деня на вярата, вярата и любовта. В нея се включват разнообразни търговски обекти, които подаряват част от оборота си. В пловдивския арт квартал „ Капана “ се провеждат базари и други начинания, които също подкрепят събирането на средства.



„ Нощ на ангелите “ е едно събитие, посредством което желаеме да покажем на всички, че можем, до момента в който се забавляваме, да бъдем съпричастни и да помогнем “, споделя единият от уредниците Евгени Ватев.

Миналата година самодейността съумя да сплоти Пловдив и да събере близо 70 000 лв. за лекуването на 34-годишния Ангел Краевски – татко на три деца, диагностициран с остра миелоидна левкемия. Съвсем скоро той се прибра у дома след едногодишно лекуване в чужбина и към този момент е в ремисия.

„ Това е едно доказателство, че хората са задружни и могат да си оказват помощ. Доказателство, че, когато хората са дружно, положителното се случва “, прибавят още уредниците.

Призивът още веднъж е в благотворителното събитие да се включат представители на бизнеса, създатели и хора, които желаят да оказват помощ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР