Благотворителната фондация на престолонаследника на британския престол принца на Уелс

...
Благотворителната фондация на престолонаследника на британския престол принца на Уелс
Коментари Харесай

Times: Фондацията на принц Чарлз е получила £1 милион от роднините на Осама бин Ладен

Благотворителната фондация на престолонаследника на английския трон принца на Уелс Чарлз е получила 1 милион английски лири (1,2 милиона долара) от родственици на някогашния водач на терористичната организация Ал Кайда (организацията е неразрешена в Русия) Осама бин Ладен. Това оповестява вестник The Times.

Изданието отбелязва, че през 2013 година Чарлз персонално се е срещнал в резиденцията си в Лондон с предприемача Бакр бин Ладен, който оглавява огромния строителен конгломерат Binladin.

Изданието акцентира, че съветниците на принца са го призовали да откаже дарения от полубрата на Осама бин Ладен, само че най-големият наследник на кралица Елизабет II е пренебрегнал тези рекомендации.

Ръководителят на благотворителната фондация на принц Чарлз Иън Чешър твърди, че единодушието за приемане на дарения от семейство Бин Ладен е било изцяло утвърдено от петимата попечители на организацията.

По-рано ръководителят на разследващата дирекция на Пентагона Скот Бериър съобщи, че членовете на терористичната формация Ал Кайда могат да се закрепят в Афганистан и след няколко години още веднъж да се трансфорат в сериозна опасност за територията на Съединени американски щати.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР