Благотворителна кампания за набиране на книги, посветена на 24 май

...
Благотворителна кампания за набиране на книги, посветена на 24 май
Коментари Харесай

Благотворителна кампания събира книги за възстановяването на читалище

Благотворителна акция за набиране на книги, отдадена на 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, стартира Paradise Center взаимно със съдружие " 1 % смяна ". От 23 до 26 май сред 10 и 21 ч. всеки клиент на комерсиалния център ще може да подари част от своите книги и да помогне на Народно читалище " Развитие-1931 " в село Ослен Криводол, община Мездра, още веднъж да отвори порти.

На етаж +1 над основния вход специфична библиотечна апаратура ще чака посетителите, искащи да дарят литература за добра идея. Всеки, подкрепил самодейността, ще получи ваучър за 10% отстъпка от книжарница " Сиела ". Голямата цел на уредниците е в границите на четири дни да се съберат 3000 книги - количеството, нужно за обновяване активността на читалището. НЧ " Развитие-1931 " стопира да действа през 1969 година, когато жителите стартират да мигрират в по-големи обитаеми места.

Изискване към жанра и тематиката на книгите няма. Гостите могат да оставят в спонтанната библиотека на комерсиалния център художествена литература, исторически романи, детски книжки, профилирана - енциклопедии и други Няма ограничавания и в количествата. Единствената молба на уредниците е дарените книги да са в положително положение.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР