Благотворителен Великденски базар под надслов Да запазим усмивката на Тошко!“

...
Благотворителен Великденски базар под надслов Да запазим усмивката на Тошко!“
Коментари Харесай

Великденски базар Да запазим усмивката на Тошко! откриха в ДГ Дъга

Благотворителен Великденски базар под надпис " Да запазим усмивката на Тошко! “ бе спретнат във фоайето на ДГ " Дъга “ в регион " Северен “.Базарът е част от благородната самодейност " Доброто Продължава “, която се организира от малчуганите и екипа на детското заведение от 2016 година Тази година идеята е в помощ на 7-годишния Тошко Маневски, който е диагностициран с заболяването на Дюшен.

Великденската декорация е направена взаимно от деца, родители и учители.

Пъстро празненство за Великден и за Доброто показаха малчуганите от 3 " Б “ група на ДГ " Дъга “.Те извършиха песнички, танци и рецитираха стихчета, отдадени на един от най-светлите християнски празници.

" Целта на тази обичайната самодейност е децата да се научат на щедрост и емпатия, да ги възпитаваме в съпричастност още от дребни “, сподели шефът на детското заведение Бойка Палийска.

След формалното разкриване, базарът бе ситуиран на двата входа на ДГ " Дъга “ от през днешния ден до 21 април.Празничните продукти имат цени, само че закупилите ги могат да пуснат избрана от самите тях сума в специфична кутия.Събраните средства ще бъдат дарени по банковата сметка на дребния Тошко.

От ДГ " Дъга “ приканват ЗАЕДНО да станем част от положителното и " Да запазим усмивката на Тошко! “
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР