Благотворителен търг в помощ на дете от Перник ще се

...
Благотворителен търг в помощ на дете от Перник ще се
Коментари Харесай

Перник помага за лечението на 9-годишно дете с търг с вещи на Стефан Данаилов

Благотворителен търг в помощ на дете от Перник ще се състои тази сряда в постройката на Минната дирекция. За това оповестиха от Областна администрация, с чиято поддръжка се организира събитието.

Търгът е част от акция за набирането на средства, нужни за лекуването на 9-годишния Никола Ивайлов Ангелов от Перник. Той се провежда от фамилията на момчето. Предмет на благотворителния търг ще са персонални движимости на актьорa Стефан Данаилов. Дарител на предметите е Росен Цанков - оператор и правоприемник на актьора. Те са напълно предопределени за набирането на средства за лекуване на Никола.

Росен Цанков е доведен наследник на Стефан Данаилов. Росен е наследник на брачната половинка на артиста - Мария от брака й с режисьора Вили Цанков.



На търга ще участват известни артисти, възпитаници на Стефан Данаилов, които също ще дарят персонални движимости за благородната идея. Със своя картина в търга ще се включи и регионалният шеф на област Перник - Людмил Веселинов. Водещи на събитието ще са Елизабет Методиева и Дарин Ангелов.

От края на предишния месец Никола е с диагноза " Остеосаркома феморис декстри ". Средствата за лекуването на момчето са непостижими за фамилията и околните му. Редица добротворци, институции и организации в област Перник към този момент се сплотиха към идеята за набиране на дарения за излекуването на детето.

 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР