Благотворителен онлайн базар събира средства за 9-годишната Никол Томова от

...
Благотворителен онлайн базар събира средства за 9-годишната Никол Томова от
Коментари Харесай

Онлайн базар събира средства за 9-годишната Никол от Пловдив, която продължава да се бори с тежко заболяване

Благотворителен онлайн базар събира средства за 9-годишната Никол Томова от Пловдив, която се бори с тежко заболяване. Всеки, който има предпочитание да помогне на борбеното момиченце, може да подари движимости или да закупи нещо посредством фейсбук групата „ ”. Събраните средства ще бъдат предоставени за скъпоструващото лекуване на детето.

Припомняме, че Никол е диагностицирана с медулобластом - недоброкачествен израстък в дребния мозък. Вече е направена една интервенция, назначени са химио- и лъчетерапии. Поради метастази в гръбначния дирек, се нуждае от скъпоструващи проучвания в Германия, медикаменти и специфична рехабилитация, с цел да проходи още веднъж.

Детето е извънредно борбено. Не стопира да се пробва да се раздвижва и даже към този момент се изправя сама. „ Мечтата на Никол е просто да проходи. Оказва се, че заради нарушаване на вестибуларния уред прохождането на Никол ще е муден и сложен развой. Ние ще продължаваме да се борим и да се молим за цялостно възобновяване. Благодарим на всички, които не престават да са до нас в тази тежка битка”, пишат околните на момиченцето във Facebook.

Освен посредством онлайн базара, всеки може да подари средства и посредством следната банкова сметка:

IBAN: BG83RZBB91551014159962

Титуляр: Никол Николаева Томова
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР