Благотворителен детски футболен турнир ще се проведе на 30 октомври,

...
Благотворителен детски футболен турнир ще се проведе на 30 октомври,
Коментари Харесай

На благотворителен детски футболен турнир съБлаготворителен футболен турнир събира средства за лечението на 2-годишния Виктор

Благотворителен детски футболен шампионат ще се организира на 30 октомври, неделя, в състезателен комплекс „ Звездичка Арена “. Ще вземат участие деца, родени през 2013 година от 4 бургаски клуба – „ Черноморец 1919 “, „ Нефтохимик “, „ Бургас Спорт “ и „ Звездичка “.

Събраните средства ще отидат за лекуването на двегодишния Виктор, който е с диагноза прогресивна мускулна дистрофия - вид Дюшен. Детето се нуждае от 6 вливки на стволови кафези. Необходимата сума от 54 000 евро не е по силите на фамилията.

Благотворителният шампионат е проведен от отдел „ Спорт “ на Община Бургас, а самодейността е на служителят от УКОРС Даниел Стоянов и неговата брачна половинка.

Отборите ще играят 2 полувремена по 15 минути. При тъждество в постоянното време, ще се извършват по 3 дузпи. Първата среща ще опълчи отборите на „ Звездичка “ и „ Черноморец “. Началото е в 9:00 часа. „ Нефтохимик “ против „ Бургас Спорт “ е вторият дуел от 9:45 часа. Загубилите ще играят за трето-четвърто място с начало 10:30 часа.

Победителите от двата полуфинала ще се срещнат на край, който ще стартира в 11:15 часа.

Всички деца, взели присъединяване в шампионата, ще получат грамоти.

Заповядайте на „ Звездичка Арена “ в неделя от 9:00 часа, с цел да проследим четирите срещи на бургаските деца и да подкрепим Виктор, който със своите родители също ще бъде на трибуните.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР