Благоприятен ден за раците, щастие за телците (Хороскопът)ОвенБъдете готови на

...
Благоприятен ден за раците, щастие за телците (Хороскопът)ОвенБъдете готови на
Коментари Харесай

Благоприятен ден за раците, щастие за телците

Благоприятен ден за раците, благополучие за телците (Хороскопът)Овен
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да защитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.
Телец
Никой не може да отхвърли това, че сте благополучен човек! Щом обстановката е почнала да става забавна, Вие сте се оказали на най-хубавото място, на първия ред! Определено сте в центъра на събитията и би трябвало да се подготвите за това, което е към момента в действие. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има поради какво следва през днешния ден, очаквайте леко комплициране и забързани сигнали. Всичко това е обикновено и ще Ви бъде от изгода, принуждавайте се да забавите ход. Енергията, която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, само че би трябвало да се постараете, да бъдете наедно с тях.
Близнаци
Каквото и да се случи през днешния ден посред ви, то единствено повече ще Ви сближи. А това значи, че всевъзможни неприятности и трудности в живота не могат да Ви изплашат, щом сте дружно. Нали помните: елементарно се чупи една пръчка, само че напълно не по този начин стоят нещата с цяла връзка. Това е годно и за този ден…
Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарасналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.
Лъв
Днес ще имате неповторимия късмет да се почувствате стара, зряла и мощна персона, даже в случай че нормалната Ви визия за себе си е радикално противоположна на този облик. Половинката Ви ще бъде прелестно сюрпризирана от показалите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.
Дева
Има единствено един елементарен прийом да облекчите себе си през идващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е елементарно да се каже, само че е по-трудно да се направи, само че незабавно щом започнете да полагате старания, неотложно ще усетите усета на свободата. Понякога възприятието за виновност ще попречва забравянето на старите неудачи, неприятното отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате отговорни, задайте си въпрос за какво. В предишното да се върнете е невероятно. Единственият вероятен вид е, да продължавате напред!
Везни
Очаква Ви сполучлив, само че изтощителен ден. Актуални стават въпросите за рационално систематизиране на натоварването, както и за обмисляне. Опитите да действате „ по прищявка ”, ще доведат единствено до безрезултатна загуба на сили и до изтощеност. Ще имате опция да решавате няколко настоящи проблеми. Наистина, ще се наложи да действате много твърдо, а роднините няма да останат удовлетворени от това. Голяма е вероятността за забавни срещи и нови запознанства, изключително в случай че имате желание да посетите светско мероприятие. Лесно ще се очаровате от представителите на противоположния пол, само че няма да си „ губите главата ”…
Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока… Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
Стрелец
Привичките точно за това се явяват такива, тъй като Вие сте привикнали да изпълнявате избрани дейности. Това може да бъде злоупотребата с кафе, непрекъснатото опознаване или непрекъснатото пропускане на спортните тренировки. Време е да предприемете съответни дейности и да се опитате да се избавите най-малко от една от своите навици, които напълно не Ви носят изгода. Обявете им война!
Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа. Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!
Водолей
За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В последна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка…
Риби
Този ден е подобаващ за всяка креативна активност. И през днешния ден безупречният усет няма да Ви изневери, и за всяка обстановка ще намерите най-изящното решение. Хората, които ще се възхищават на Вашите гении ще са премного, само че измежду тях ще се окаже и извънредно неприятна персона, която ще се опита да Ви манипулира благодарение на хвалебствие. От това следва, че комплиментите би трябвало да слушате освен на драго сърце, а и с неотслабващо внимание. Не може да се каже, че този ден е най-подходящият за сантиментални запознанства. Много елементарно стартирате да фантазирате и да си измисляте това, което няма нищо общо с действителността. За Вас е най-добре (и най-безопасно), да се заемете с някакъв тип творчество.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР