Благоевградският регион отново е под обстрел на зелените! Това написа

...
Благоевградският регион отново е под обстрел на зелените! Това написа
Коментари Харесай

ГЕРБ: Благоевградският регион отново е под обстрел на зелените!

Благоевградският район още веднъж е под обстрел на " зелените "! Това написа във Facebook Даниела Савеклиева, втора в листата на ГЕРБ- за  Благоевград. 

Активистите към някогашният министър на екологията Борислав Сандов вършат следващ опит да блокират основен инфраструктурен план, който е от стратегично значение за цяла Югозападна България.

Андрей Ковачев – основен консултант по времето на мандата на Борислав Сандов като министър в Министерство на околната среда и водите, разгласява във Facebook страницата си информация, че Агенция " Пътна инфраструктура " до дни щяла да стартира с противозаконното строителство на Автомагистрала " Струма " през Кресненското дефиле. Причината – Оценка на въздействието върху околната среда на сектора била изтекла през октомври месец 2022 година

Разпространяваната информация е тиражирана от всички зелени деятели, които не откриха място в листите на ПП-ДБ за изборите през април. Явно неналичието на акция ги стимулира в начинанието по разпространяване на истерични неистини.

Да напомним, че даже някогашният длъжностен министър Росица Карамфилова сподели, че Оценка на въздействието върху околната среда на този сектор от Автомагистрала " Струма " работи до 23 май 2023 година Също по този начин в свое изявление от януари сегашният длъжностен министър на районното развиване Иван Шишков още веднъж удостовери информацията, че настоящият отчет по Оценка на въздействието върху околната среда за трасето на автомагистралата през Кресненското дефиле е до май 2023 година

Жители на Благоевградския район, на тези избори би трябвало да се мисли, тъй като в случай че желаеме развиване и разцвет, би трябвало да избираме верните хора, водещи ползотворни политики, а не обслужващи нечии ползи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР