Благоевградският бизнесмен и общински съветник два поредни мандата Андон Тодоров

...
Благоевградският бизнесмен и общински съветник два поредни мандата Андон Тодоров
Коментари Харесай

Андон Тодоров може да събори Камбитов в Благоевград


Благоевградският предприемач и общински консултант два следващи мандата Андон Тодоров влиза в борбата за кметския стол на Благоевград. Той се записва през вчерашния ден в 15 часа в ОИК като претендент за кмет и лидер на листа за общински съветници. Кандидатурата му е издигната от Коалиция Политическа партия „ партия на ЗЕЛЕНИТЕ” – Политическа партия „ Воля “. Листата е цялостна и е формирана от 41 души като е напълно гражданска листа и в нея място са намерили хора от бизнеса, лекари и други Целта на обединението е продобиване на кметския пост и най-вече съветници в бъдещият Общински съвет на регионалния център.

Регистрацията на Тодоров за кметската конкуренция е изненада за всички, даже за околните му другари, защото месеци наред той отхвърляше да се вслуша в препоръките на огромна част от предприемачите в Благоевград да се съобщи публично като съществена опция на статуквото и да се бори за поста на градоначалник. Андон Тодоров съобщи:

„ В последните месеци доста сътрудници от бизнеса и мои съграждани ме агитираха да се кандидатирам за кмет. Отказвах, тъй като имах вяра, че статуквото може да се промени и без да влизам в директна борба за поста. Развоят на събитията в последните седмици и безапелационните доводи на хора, които не са от близкия ми другарски кръг, ме накараха да размисля и ме мотивираха да изляза „ на арената “ на кметските избори. Поемам отговорността си и като стоя отпред на листата ни за общински съветници – стимулирани, образовани младежи, с които имаме обща цел – Благоевград да заеме още веднъж мястото си на проспериращ учебен, културен и бизнес център, вложителите да не бягат от него, а младежите да не го напущат с еднопосочен самолетен билет. До дни ще представим програмата си за развиване на Благоевград, с която ще реализираме тази цел. Вярвам, че тя ще получи поддръжката на съгражданите ми. Благоевградчани могат да са сигурни в едно: нито аз, нито фамилията ми ще напуснем родния град, няма да ръководя отдалечено, тъй като ме е грижа за Благоевград, за всяка незапълнена дупка, която разрушава колите ни, грижа ме е за всяко изгубено от банкрут на завод или дружество, работно място “, безапелационен бе претендентът за кмет А. Тодоров.

„ А. Тодоров е единствената сериозна опция на кмета Ат. Камбитов, чийто модел на ръководство унищожи и обезлюди Благоевград “, безапелационен бе Веселин Марешки и стимулира поддръжката си зао него: „ Той е млад, просветен човек, със стабилен опит в политиката и в локалния парламент. Познава задълбочено проблемите на общината и знае по какъв начин могат да бъдат решени. Той е яркият конкурент на досегашния кмет в локалния парламент, единствен дръзна намерено да се опълчи на модела „ Камбитов “, а подадените от него сигнали за нарушавания на сегашния кметски екип са десетки. А. Тодоров има нюх, сила и воля да промени обстановката в Благоевград и да върне славата на проспериращ град с условия за резистентен и разрастващ се бизнес и благоприятни условия за реализация и на младите, и на по- възрастните. Общата ни цел е да спрем разрухата на Благоевград! “, заявява водачът на Политическа партия „ Воля “. В. Марешки. Той не пропусна да означи забележителната безрезервност и строгата дисциплинираност, които са признак в работата на Тодоров и в връзките му с сътрудниците и че девизът му „ Справедливост за всички “ демонстрира непоносимост към задкулисие във всевъзможен тип./blagoevgrad.regiona.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР