Благоевградската певица Анели Никова бе забъркана в любовна афера с

...
Благоевградската певица Анели Никова бе забъркана в любовна афера с
Коментари Харесай

Забъркаха певица от Благоевград в любовна афера с племенника на Слави Трифонов

Благоевградската певица Анели Никова бе забъркана в любовна спекулация с племенника на водещия Слави Трифонов, Теодор Владимиров. Момчето е наследник на каката на Слави, Петя, написа Struma.com.

Момчето постоянно посещава Благоевград, с цел да се види със своята другарка, а Анели от своя страна пък му връща още по-често визитите в София. Те даже са гостували дружно на шоумена в дома му, а осведомени от близко с връзката на двамата разясняват, че персонално Дългия я е одобрил, само че към момента не е ясно дали е обич, или е просто другарство.

Младокът учи в Китай, а Анели работи в турския курорт Мармарис, което не им разрешава да се срещат постоянно в последно време. За да съкрати дистанцията от Турция до Китай, Никова добави към семейството на страницата във Facebook и неговата фамилия Трифонов.



21-годишният студент, който скоро ще се дипломира като бакалавър, само че е решен да продължи да учи и да приключи най-малко още две магистратури, работи и във компаниите на Трифонов и управлява съвсем целия му бизнес с недвижими парцели. Каката на Слави – Петя се омъжва за мъж със същата фамилия – доктора по белодробни заболявания от плевенската болница Влади.

Синът им Теодор бързо около икономическото си обучение влиза доста дълбоко в бизнесите на чичо си. Даже развива сносно менажирането на недвижимите му парцели и Слави му се доверява напълно”, издават сътрудници на Дългия, съгласно които Теди щял да получи единствено в недвижими парцели у нас и в чужбина близо 100 млн. лева.

Въпросът е връзката и с младока да просъществува по-дълго и Слави Трифонов да съблюдава обещанието, а точно да му завещае своите благосъстояния.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР