Благоевградчанкапристана на известния футболист ,националАндреа Христов. Д-р Марина Христова, специалиств

...
Благоевградчанкапристана на известния футболист ,националАндреа Христов. Д-р Марина Христова, специалиств
Коментари Харесай

Горчиво! Благоевградската красавица д-р М. Христова, каза Да на национала Андреа Христов! Двамата се врекоха във вечна любов, в сърцето на Тоскана

Благоевградчанкапристана на известния футболист,националАндреа Христов. Д-р Марина Христова, специалиств столична клиника сподели заветното " Да " на обичания си пред близки и другари в град Калчи, всърцето на Тоскана, научи Struma.com.

Вила " Scorzi " стана очевидец на охолно сватбено празненство, в коетонаред с сантиментална италианска музика, се носеха и прелестните български ритми.

Кумувахабрат му Петко със своята половинка Ива Николова.

Водещи на събитието бяха известните артисти от Благоевград Игор Дамянов и Иван Тодоров, които отпътуваха за Италия, за са споделят насладата на младоженците и техните родители. Д-р Христова е изключителнокрасива и съумяла млада жена, която от години работи в клиника за хубост в София.

В Благоевград си спомнят за нея като за прелестна госпожица, с манекенски ограничения, и запалена по плача на моторите. Младоженката има още 2 сестри, които бяха неразделно до нея по време на сватбеното и празненство и подготовката за обилната гала. Съпругът на Марина, Андреа играе в италиански тим и в националния тим по футбол на България.

Той има брат близнак, Петко, който дни преди Андреа и Марина да минат под венчило, също скъса с ергенлъка, и се ожени за дългогодишната си другарка. Италия и море от обич, това видяха всички присъстващи на сватбеното празненство на двамата влюбени, на които от сърце желаем доста здраве, благополучие и безкрайна любов.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР