Благоевградчанинът Станислав Стоянов, на 41 г., нападна и рани с

...
Благоевградчанинът Станислав Стоянов, на 41 г., нападна и рани с
Коментари Харесай

Окървавиха шофьор на автобус на селски събор

Благоевградчанинът Станислав Стоянов, на 41 година, атакува и рани с нож Райчо Ангелов, водач на рейса, пътуващ по линията София – Рила. Инцидентът се разиграл пред очите на пътничка в събота към 18,30 ч. в с. Стоб, община Рила.

Пострадалият е съсобственик на транспортна компания в Рила. Ето какво изясни Райчо Ангелов за случилото се пред struma.bg:

“Пътувах по линията София – Рила. Имаше пасажери за с. Стоб. Същия ден имаше събор, доста посетители бяха паркирали колите си наоколо до спирката и бяха оставили стеснен кулоар, по който мъчно може да мине рейс. Оставих пасажерите и потеглих за Рила. На пътя ми внезапно се изпречи джип “Киа”. Помолих водача да върне обратно колата, с цел да мога аз да се измъкна от паркираните коли. Вместо да върне на заден, той слезе от джипа с нож в ръка, качи се в рейса и го размаха пред мен. В Стоб се бяха качили две деца, които, като видяха мъжа с нож в ръка, изскочиха изплашени от рейса. Вътре остана единствено една пътничка за Рила. Имам рана на главата и охлузвания по ръцете, тъй като, като видях нападателя, се пробвах да се защитавам. Като разбрах, че той не отстъпва и замахна с ножа, се свих на седалката, с цел да не ме намушка. Не знам дали с ножа, или и с един от златните си пръстени по ръцете ми е разрязал главата. Някой от съборяните е позвънил на тел. 112 и дойде кола за спешна помощ на Спешен център – Рила и патрулка от РУП.

Нападателят ми беше арестуван за 24 часа в полицейското ръководство. Тестван е за алкохол и дрога, само че пробите са били негативни. Мен ме закараха в Спешен център – Благоевград. Имам няколко шева на главата. Такова нещо не ми се беше случвало в моята процедура като шофьор”, сподели Р. Ангелов.

По случая е формирано досъдебно произвеждане против Станислав Стоянов, известена е и Районна прокуратура – Дупница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР