Благоевградчани избраха за кмет един достоен адвокат – Илко Стоянов

...
Благоевградчани избраха за кмет един достоен адвокат – Илко Стоянов
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Благоевградчани доказаха, че грам не ги интересуват прогнозите на социолозите

 Благоевградчани избраха за кмет един заслужен юрист – Илко Стоянов и потвърдиха, че грам не ги интересуват прогнозите на социолозите, политолозите и всичколозите.

Това написа водачът на " ИТН “ по отношение на успеха на партията му на предварителния локален избор в Благоевград.

По думите му успеха на Стоянов идва, макар че Има Такъв Народ няма мощни структури и е учредена единствено преди една година.

Според него вотът в Благоевград демонстрира още, че мажоритарната система в два тура няма да бетонира ГЕРБ на власт, каквито изказвания е имало от страна на политолози и социолози.

Ето и цялостният пост на Трифонов: 

" Преди и след националния референдум от 6 ноември 2016 година всякакви социолози, политолози и всичколози обясняваха по какъв начин мажоритарната система в два тура ще бетонира ГЕРБ. Обясняваха и по какъв начин при мажоритарната система изборите ще бъдат печелени от ценкочоковци.

Е, в Благоевград имаше мажоритарни избори в два тура, които по този начин бетонираха ГЕРБ, че дори не ги видяхме на балотажа.

Не видях и благоевградчани да са избрали някой като Ценко Чоков, който прави отвличания и пребива хора. Напротив, благоевградчани избраха за кмет един заслужен юрист – Илко Стоянов, повдигнат от политическа партия без мощни структури, учредена единствено преди една година.

И по този начин жителите на този прелестен български град на процедура потвърдиха, че грам не ги интересуват прогнозите на социолозите, политолозите и всичколозите ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР