Blagoevgrad24.bg Климатологът Георги Рачев обяви страхотната прогноза, че септември ще е

...
Blagoevgrad24.bg
Климатологът Георги Рачев обяви страхотната прогноза, че септември ще е
Коментари Харесай

Много странно явление в Черно море, водата става все по-топла

Blagoevgrad24.bg Климатологът Георги Рачев разгласи страхотната прогноза, че септември ще е съвършен за море. Той обаче сподели още, че нещо необичайно става в Черно море. По думите му това е една към този момент устойчива наклонност. " Има повишение на температурата на водата на Черно море. Причините за това занапред ще се обясняват и проучват “, съобщи климатологът, представен от в. " Телеграф “. Проф, Ралчев въпреки всичко даде един образец.

" В Кранево на 20 юли 1971 година бе измерена температура на водата от 14 градуса! Въобще хората от юнските и от елементи от юлските смени в почивните станции в тези години не смееха да се потопят в морето – беше си напряко ледено.  Сега към този момент някои се престрашават още в края на май. А в края на август сме очевидци на температура на водата от 27 градуса, даже на северното крайбрежие “, разясни климатологът. 

" Това е една добра вест за хората от курортния бизнес “, безапелационен бе той. По думите му хубава вест е й, че септември ще бъде " копи-пейст “ на август.  " Лятото ще се е " прекършило “, само че ще си продължава с типичните за месеца температури, които са приблизително сред 17 и 26 градуса.  Дъждове се чакат към 8-10 и към 20-22 септември.  През останалото време ще бъде топло и изсъхнало. Така че който занапред ще си употребява отпуската, самоуверено да се насочва към морето. Вярно е, малко по-късно се върви на плаж, само че за сметка на това температурата на водата ще е колкото тази на въздуха “, сподели още климатологът.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР