Blagoevgrad24.bg виж галерията Софиянци идват от столицата до Пловдив, за да

...
Blagoevgrad24.bg виж галерията
Софиянци идват от столицата до Пловдив, за да
Коментари Харесай

Пловдивчанин сътвори изумителен макет на железница, дори софиянци идват да го видят

Blagoevgrad24.bg виж галерията Софиянци идват от столицата до Пловдив, с цел да видят макета на железница, който създаде пловдивчанинът Николай Анев. Атракционът е ситуиран в постройката на НКЖИ наоколо до Гарата и може да се прегледа гратис всеки делник сред 15.00 и 17.00 часа, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Николай Анев самичък е построил макета, а като време му е лишило над четири месеца. Железопътните линии са разграничени от писта по билото на планина - военно-въздушна база с подготвен за политане изтребител на пистата. Около тази бази се движи мини железницата.

Малките влакчета минават през разнообразни тунели и мостове, а към тях са ситуирани жилищни зони с къщи, хранителни магазини, има даже полиция, пожарна и болница. С изненада даже могат да се видят и хранилища за гориво, както и въгледобивна мина.

" Макетът не стопира да пораства. Вече имаме няколко човечета. В момента са показани вагоните и влаковите композиции за април, през май те ще бъдат обновени с нови ", разяснява Николай Анев.

Какво е коствало на Николай да направи красивия атракцион, по какъв начин реагират хората, когато го видят и какви идни проекти има той, вижте във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР