Blagoevgrad24.bg виж галерията Опасно сухожилие, което може да задави зловещо всяко

...
Blagoevgrad24.bg виж галерията
Опасно сухожилие, което може да задави зловещо всяко
Коментари Харесай

Варненка откри ужасни неща в храната на бебетата си

Blagoevgrad24.bg виж галерията Опасно сухожилие, което може да задави злокобно всяко бебе, както и краче от хлебарка, откри варненка в храната за близнаците си, взета от детската кухня. За случая показа самата потресена майка за Varna24.bg .
Жената се натъкнала на неприятната находка през вчерашния ден, когато взела храната от разливочната в "Аспарухово ". Майката изясни, че едно от 10-месечните й близнаци, неотдавна е претърпяло кардиологична операция. Детенцето дишало затруднено, по тази причина майката в допълнение пасирала храната, която взема от детската кухня. Когато се заела с нормалната процедура се натъкнала на сухожилието от пуешко месо, което е можело да задави съдбовно невръстното дете. Освен него тя разкрила и елементи от насекомо. 
Майката показа, че е подала сигнал до Агенцията за сигурност на храните във Варна. Преди седмица в храната от същият пункт пък същата майка разкрила бял косъм. Друга майка споделила, че е намерила тел в бурканчето с детска храна от кухнята. 
"До момента имаме два сигнала, като единият е за косъм в храната. Разпоредили сме инспекции, към момента до мен не е стигнала информация за други неприятни находки в храна от детска кухня. Всеки сигнал се ревизира прецизно от нашите чиновници и се дават наставления, а при положение, че се установяват нередности се постановат наказания ", обясни за Varna24.bg шефът на Областната дирекция по сигурност на храните във Варна доктор Златина Димова.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР