Blagoevgrad24.bg Животът ми остава песен, защото едва ли от мен ще

...
Blagoevgrad24.bg
Животът ми остава песен, защото едва ли от мен ще
Коментари Харесай

Славин, покорителят на Капките: Животът ми остава песен, едва ли от мен ще излезе добър юрист

Blagoevgrad24.bg " Животът ми остава ария, тъй като надали от мен ще излезе добър правист, въпреки че приключих право. Не позволявайте на страха да ви попречи да откриете себе си! ". Това показа за Varna24.bg неповторимо надарения варненец Славин Славчев, победител в X Factor Bulgaria 2014 и " Като две капки вода “ 2018 година, артист и композитор, който сега е водещ вокалист и бас китарист в " Julian`s Laughter “.

Земен, непретенциозен, образован и сияен като всички съумели хора, на които Бог е дарил огромен гений. Талант, развиван с доста труд. Ето част от това, което Славин показа за читателите на Varna24.bg :

" Не спирам да се веселя на мириса на липа и море във Варна, за първи път от много време съумявам да остана във Варна за по-дълго. Виждам града изменен за хубаво, много неща са направени по центъра и долу по Крайбрежната алея. Красив ми се коства градът, май се случват някакви хубави неща на Варна...Питате ме дали се усещам съумял човек, звезда...? Не! И се надявам в никакъв случай да не се усещам по този метод, тъй като това ще значи, че спирам да се развъртвам.

Човек не би трябвало да стопира да се движи, да прави нови неща, да си набелязва нови цели. " Звезда “ е изключително разбиране. Чувствам се известен, само че не и звезда. Амбицията не е мое доста мощно качество по принцип. По-скоро най-трудните моменти са били тия, в които би трябвало да преодолееш, да надскочиш себе си, да отстраниш, да усъвършенстваш някакъв минус. Те се показват даже в това да прескочиш разочарованията. Да успееш да запазиш приятелите и фамилията си близо до теб.  

Наскоро разясних с майка ми кое е това, което остава след всички мои победи и самичък разбрах за себе си, че това е насладата, която подарявам на хората. Нищо друго не е значително. Нито пари се натрупат, славата е доста преходно нещо, тъй че единствено това е смисъла. Това, хората да споделят с мен и между тях поради мен тази наслада, това е най-важното нещо. Успехът е доста нежно разбиране, той е доста временен. За мен триумф би означавало да мога да върша доста хубава авторска музика от тук нататък.

Ако няма добра оценка за труда ми постоянно диря казуса в себе си, а не в това, че някой не ме харесва.

Дали може да се живее добре в България с изкуство? Някои хора съумяват. Аз съм на пътя. В никакъв случай не мога да кажа, че ми е елементарно. Сега малко повече работа ми се събра след формата, хората се сетиха за мене. Успях да издам няколко песни. Аз съумявам да покрия главните си разноски и да придобия понякога някакво успокоение финансово, само че то е кратковременно.

Досега съм се справял постоянно с музика, не ми се е налагало да работя нещо странично. Със сигурност нямам храброст да се занимавам с право, това което съм приключил семестриално, нямам тапия към момента. Не зная дали някой ден ще имам съвест да се занимавам с това, тъй като знам, че не съм задоволително квалифициран. Нямам опит и процедура и не ми е стихията това, несъмнено. Така че в сегашното, а и в бъдеще животът ми си остава ария с всичките й нюанси, каквито една ария може да има. А моят привет към читателите на Varna24.bg е – бъдете щастливи, не позволявайте на никой да ви кара да се страхувате! Защото страхът е пречка в това човек да откри себе си “

Вижте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР