Благоевград. Спектакълът, който ще представим в Благоевград и още 9

...
Благоевград. Спектакълът, който ще представим в Благоевград и още 9
Коментари Харесай

Нешка Робева: Приходите от спектакъла „Шоу без име“ ще бъдат разпределени между благоевградските участници

Благоевград. Спектакълът, който ще представим в Благоевград и още 9 града в България се споделя „ Шоу без име “, само че в фактически това е едно шоу с доста имена. Това сподели за Радио „ Фокус - Пирин Нешка Робева, известна българска състезателка, по-късно треньорка по художествена гимнастика и хореографка. По думите ѝ концепцията за името на спектакъла идва от последователите, от феновете на художествената гимнастика.

„ Те дадоха толкоз доста имена за спектакъла, че най-после взехме решение, с цел да не обидим никой да го назовем „ Шоу без име “. С доста смях, с доста танц, с доста задявка, с доста песни от София тръгваме 50 индивида. С нас ще има също професионално озвучение и осветяване “, сподели още Робева. Тя акцентира, че това няма да бъде един елементарен концерт, а в действителност професионално построен театър.

„ Все отново е значимо да се има поради, че в него вземат участие актьори като Петя Панева – един от галактическите гласове на България. В Пирин ще чуете такава „ Притури се планината “, каквато единствено Съботинова можеше да прави. Бих споделила, че Петя един младеж, от чието осъществяване аз съм удивена, както и от Димитър и Христо, които вършат една невероятна „ Девойко мари хубава “. С нас ще бъде и певеческа групировка „ Нуша “ с началник Нели Андреева – солистка на отбор „ Филип Кутев “. В Благоевград ще бъдат още нашите гимнастички от клуб „ Левски “, които демонстрират, че спортът е и изкуство “, добави Робева. Тя изрази насладата си от това, че община Благоевград има дава зала безплатно.

„ Така, даже да се окаже, че представянето ни в Благоевград е на загуба, наемат за залата ще бъде разпределен сред участниците от града “, разяснява Робева.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР