Благоевград. Пострадалите при пожара в Кресненското дефиле могат да подадат

...
Благоевград. Пострадалите при пожара в Кресненското дефиле могат да подадат
Коментари Харесай

Станка Михова, Социално подпомагане-Благоевград: Пострадалите при пожара в Кресненското дефиле могат да подадат молба-декларация за отпускане на помощ до 320 лева

Благоевград. Пострадалите при пожара в Кресненското дефиле могат да подадат молба-декларация за разпределяне на помощ до 320 лв.. Това сподели за Радио „ Фокус “-Пирин Станка Михова, специалист в Регионална дирекция „ Социално подкрепяне “-Благоевград. „ Те би трябвало да потвърдят, че фактически имат вреди. Колегите отиват на обществена анкета, с цел да се откри дали има някаква вреда. Прави се обществен отчет и предложение пред шефа, като той излиза със своя заповед “, сподели Михова.
Тя акцентира, че месец след подаване на документа се изплаща сумата. „ Ако бъде подадено през август, ще им бъде изплатено през септември. Условието е адресът да съответствува с сегашния адрес на лицето “, сподели още Михова. Тя акцентира, че представители на Регионална дирекция „ Социално подкрепяне “-Благоевград се намират при потърпевшите и са ги уведомили за тази опция, като все още няма подадени заявки.
Лора КАЛЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР