Благоевград. Полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с държане

...
Благоевград. Полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с държане
Коментари Харесай

Благоевград: Операция за противодействие на престъпления, свързани с държане и разпространение на наркотици, е проведена в Разлог и Банско

Благоевград. Полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с държане и разпространяване на наркотични субстанции, е извършена на територията на Районно ръководство на МВР-Банско и Районно ръководство на МВР-Разлог. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
Извършени са процесуално-следствени дейности по претършуване и изземване, като на територията на Районно ръководство на МВР-Банско са конфискувани към 44 грама канабис (суха маса), на територията на Районно ръководство на МВР-Разлог са конфискувани към 2 кг суха маса канабис, електронна везна, разпределени дози за продажба, полиетиленови пликове с шлиц и към 20 пакетчета със семена от канабис.
По случая са формирани две досъдебни производства в РУ-Банско и са арестувани двама мъже - П. П. от Разлог и М. М. от София. Разпитани са и очевидци. Полицейската интервенция съгласувана и е под наблюдението на Районна прокуратура-Разлог.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР