Благоевград. Официално ще бъде представена книгата на Владимир Караджов Етиопска

...
Благоевград. Официално ще бъде представена книгата на Владимир Караджов Етиопска
Коментари Харесай

Благоевград: Книгата „Етиопска приказка“ на Владимир Караджов ще бъде официално представена в града

Благоевград. Официално ще бъде показана книгата на Владимир Караджов „ Етиопска приказка “, оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Премиерата ще бъде на 13 декември, сряда, в Градска художествена изложба в Благоевград от 19.00 часа. Гостите на събитието ще имат опция да се срещнат с Владимир Караджов и неговия екип, да си купят книгата, да получат подпис от създателя, както и да се снимат с него. Всеки искащ ще има опция да зададе своите въпроси и да показа усещания и отзиви.
Писателят ще застане пред поданици и посетители на града с цел да опише историята за основаването на труда си и ще разкрие любопитни случки и обстоятелства.
„ Етиопска приказка “ е подобаваща както за огромни, по този начин и за по-малки читатели. Илюстрирана е пълноцветно с прелестни картини от Биляна Караджова.
Владимир Караджов е основен асистент-доктор в Югозападен университет „ Неофит Рилски “. „ Етиопска приказка “ е първият разказ, който издава. „ Няма по-хубаво възприятие от това да знаеш, че книгата ти е част от живота на някого, че си основал нещо, което ще остане след теб “, споделя Караджов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР