Благоевград. Община Благоевград за поредна година ще се включи в

...
Благоевград. Община Благоевград за поредна година ще се включи в
Коментари Харесай

Благоевград: За поредна година Общината се включва в инициативата „Часът на Земята“

Благоевград. Община Благоевград за поредна година ще се включи в самодейността на „ Часът на Земята ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Сградата на Общината, както и постройките на всички институции ще загасят осветлението на 30 март от 20.30 часа до 21.30 часа в символ на поддръжка на най-мащабната самодейност на природозащитната организация WWF.
Благоевград ще бъде част от света, който всяка година в границите на един час алегорично загасява осветлението на основни здания, а хората в своите домове. По време на „ Часът на Земята ” милиони хора насочат апел за по-устойчиво бъдеще.
Това е най-мащабната акция в света и стартира през 2007 година Инициативата се трансформира в световно общество, уверено в устойчивото бъдеще на планетата. „ Часът на Земята ” дава опция на всеки човек да разбере какво въздействие имат дребните действия върху огромната планета и по какъв начин може да употребява силата си, с цел да се оправи с климатичните промени.
Община Благоевград приканва всеки, който има отношение към бъдещето на Земята, да се включи в самодейността на 30 март, като от 20.30 часа загаси осветлението в своя дом за един час.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР