Благоевград. Напрегнати двубои и игра на световно ниво очакват почитателите

...
Благоевград. Напрегнати двубои и игра на световно ниво очакват почитателите
Коментари Харесай

Благоевград: Напрегнати двубои предстоят в VI Международен футболен турнир „Купите на Община Благоевград“

Благоевград. Напрегнати дуели и игра на международно равнище чакат феновете на футбола. От 27 август (понеделник) Благоевград още веднъж ще бъде спортна столица с VI издание на Международен футболен шампионат „ Купите на Община Благоевград “. Официалното разкриване на събитието е от 20.00 часа на площад „ Македония “. По традиция, церемониал ще показа участниците и техните треньори. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Първият съдийски сигнал ще прозвучи на 28 август (вторник) от 09:00 часа на стадиона в село Рилци, където на терена ще се срещнат тимовете на ПФК „ ЦСКА “ и ОФК „ Пирин “. Отборите на звездите, родени през 2004 година, ще играят с закрепени часове- 09:00, 10:30, 17:30 и 18:40 часа на осъвременената спортна база в Рилци до четвъртък, в това число. Елиминационната фаза, ще се организира на 31 август (петък) с начало от 09:00 часа на стадион „ Христо Ботев “ в Благоевград.
На 1 септември (събота), единствено положителната игра на състезателите ще дефинира финалистите. За 7 и 8 място в шампионата, футболната среща ще стартира от 09:00 часа на стадион „ Христо Ботев “.
Официалното закриване, на едно от най-успешните и устойчиви спортни събития в календара на Община Благоевград, ще стартира от 22:00 часа. Много изненади и футболни пристрастености чакат всички фенове на един от най- обичаните спортове в международен мащаб.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР