Благоевград. Лечебно-диагностичният процес в СБАЛО Свети Мина“ ЕООД в Благоевград

...
Благоевград. Лечебно-диагностичният процес в СБАЛО Свети Мина“ ЕООД в Благоевград
Коментари Харесай

Благоевград: Служителка от аптеката в СБАЛО „Свети Мина“ е била задържана при опит да изнесе лекарствени продукти от лечебното заведение

Благоевград. Лечебно-диагностичният развой в СБАЛО „ Свети Мина “ ЕООД в Благоевград протича обикновено. Това оповестиха за Радио „ Фокус “-Пирин от лечбното заведение. Те потвърдиха, че на 4 октомври, в СБАЛО „ Свети Мина “ ЕООД е била извършена акция на профилираната прокуратура и ГДБОП и е била арестувана за 72 часа на една служителка от болничната аптека, при опит да изнесе лекарствени артикули от лечебното заведение.
„ Специализираната болница за интензивно лекуване по онкология (СБАЛО) „ Свети Мина “ не е разследвана, това съобщи на 5 октомври на конференция в столицата, зам.-главният прокурор и началник на Специализираната прокуратура Иван Гешев. Разследвана е съответната служителка, направила опит за кражба на медикаменти “, разясниха още от лечебното заведение. Въпреки създалата се обстановка лечебно-диагностичният развой в онкологичната болница в Благоевград протича обикновено. Всички пациенти се наблюдават с съответни образни и лабораторни изледвания за оценка на резултата от лекуването. Взети са и спомагателни ограничения, нужни за положителната организация на работа в болничното заведение.
Лора КАЛЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР