Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и зам.-председателят на

...
Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и зам.-председателят на
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов откриха обновения площад „Георги Измирлиев“

Благоевград. Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов дружно откриха актуализирания площад „ Георги Измирлиев “ в града, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Пирин . Водосвет на площада отслужиха отец Петър Стефанов и отец Андон Шавулев. След тържествения водосвет Община Благоевград е подготвила и музикално-танцова стратегия със запаметяващи се осъществявания, в която вземат участие емблемата на Благоевград - Ансамбъл „ Пирин “, деца от Клуб по художествена гимнастика „ Пирин “, Биг Бенд-Благоевград и надарената певица Александрина Механджийска.
Площад „ Георги Измирлиев-Македончето “ бе напълно освежен по плана „ Благоустрояване на градската среда “, който се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” и е на стойност 5.5 млн. лева Това е първият ремонт на площада от 30 години насам, като са осъществени укрепителни действия на носещите структури, старите плочки са сменени, фонтаните са ремонтирани, реконструирани са зелените площи и са обособени нови зони за отдих.
Натали СТЕФАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР