Благоевград. Кандидат-кметът за трети мандат д-р Атанас Камбитов и Иван

...
Благоевград. Кандидат-кметът за трети мандат д-р Атанас Камбитов и Иван
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Д-р Атанас Камбитов: Ще обособим Академия за профилиране на специалисти в областта на машиностроенето в Благоевград

Благоевград. Кандидат-кметът за трети мандат доктор Атанас Камбитов и Иван Вълков, шеф на компанията „ Рапид напредък “ ЕООД, разискаха опцията за отделяне на XYZ Академия в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на предизборния му щаб . Идеята е да бъде построена съвременна и модерна материална база, която да дава опция за образование и профилиране на експерти в региона на машиностроенето. Ще бъде обезпечено съоръжение с последно потомство техника за бързо и практическо асимилиране на нови познания, а с образованието на фрагменти ще бъде зает висококвалифициран екип.
XYZ Академията ще дава опция за образование съгласно самостоятелните условия и потребности на всеки курсист, като стратегиите ще са напълно насочени към практиката. Курсовете ще са с друга дълготрайност и тема, в това число стругарство, фрезоване, работа и програмиране на машини с ЦПУ, както и по-специфични тематики в региона на мехатрониката, роботизацията, автоматизацията и други
Подобна Академия за образование на експерти бе построена през 2017 година в Икономическа зона София–Божурище.
С отделяне на XYZ Академия ще бъде насърчено производството и стопанската система в Благоевград и района, а квалифицираните фрагменти ще могат да се ревизират в бъдещата Индустриална зона в Благоевград.
Мисията на „ Рапид Прогрес “ е да даде и имплементира най-хубавите софтуерни решения, като ги обезпечи с детайлно образование и професионална поддръжка. Фирмата е фокусирана върху развиването на 3D моделирането, техническото начертаване, 3D асемблирането, разбора, симулацията, CNC програмирането и верификацията, с цел да бъде в крайник с най-хубавите проектантски и индустриални технологии.
„ Рапид Прогрес “ е българска компания, която развива активността си на територията на Благоевград и други общини в България. Фирмата е профилирана в региона на индустриалните софтуерни решения. Фирмата предлага и имплементира CAD, CAM, CAE, PDM системи и системи за CNC връзки (DNC и MDC) от водещи европейски разработчици.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР