Благоевград. Жители на село Баня посрещнаха лидера на БСП Корнелия

...
Благоевград. Жители на село Баня посрещнаха лидера на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Жители на село Баня посрещнаха Корнелия Нинова на площада

Благоевград. Жители на село Баня посрещнаха водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на площада пред кметството. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Поздрави я и младо семейство с тризнаци. Председателят на левицата се срещна с кмета на селото Мария Юрганчева. Тя уточни, че Баня е разрастващо се село и има 3 000 поданици, а съвсем няма безработица. В началното учебно заведение учат 240 деца, 130 деца посещават детската градина.
Корнелия Нинова заяви на кмета, че ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ подарява на всички първокласници образователни пособия и средства на читалището за насърчаване на детската самодейна група.
Днес в село Баня стартира двудневен семинар на ПГ на левицата и ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия, на който ще се дискутират законодателните начинания на Българска социалистическа партия и организацията на продължаващите срещи на представители на Българска социалистическа партия с жители от цялата страна за „ Визия за България “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР