Благоевград. Един истински артист и музикант най-добре може да изрази

...
Благоевград. Един истински артист и музикант най-добре може да изрази
Коментари Харесай

Митко Петров, музикант: Един истински артист и музикант най-добре може да изрази себе си, правейки качествена авторска музика

Благоевград. Един същински актьор и музикант най-добре може да изрази себе си, правейки качествена авторска музика. Това сподели в изявление за Радио „ Фокус “ – Пирин Митко Петров, музикант и един от участниците във фестивала „ Златен кестен “. Той изясни, че излизането му пред публиката в Петрич е било извънредно прочувствено. „ Преживях една огромна страст, която в действителност е смисълът на всичко, което върша. Всеки приказва и всеки знае какъв брой е сложен пътят на музиканта, изключително в България, изключително когато си самостоятелен актьор, само че в моменти като този, който претърпях, си споделям, че всичко си коства, че има смисъл “, сподели още Петров. Той добави, че публиката в Петрич е била една от най-хубавите, преди които се е изправял. „ Изключително признателен съм за поддръжката, която получавам. Смятам, че всичко това е огромна отговорност, все пак съм доста благополучен. Макар триумфът да идва по-бавно, аз съумявам да реализирам задачите си, правейки качествени песни с качествени текстове, което за мен е извънредно значимо. Когато видя младежи, които знаят песните ми, се усещам изключително въодушевен “, уточни Петров.
„ Преди 6 години, когато пуснах първата си ария с клип, съумях да си печеля една малко по-различна публика. Сега, 6 години по-късно, излизам на една сцена с доста известни реализатори и преди да се изправя пред публиката, слушам по какъв начин хората скандират името ми, паралелно с имената на тези реализатори. Тогава си давам сметка, че зад моя триумф стоят доста дребен брой хора като екип. За мен това е извънредно достижение и изключителна премия “, уточни Петров. Той добави, че за в бъдеще ще продължава да прави още музика и клипове, които ще осъществя с режисьора си от Бургас Николай Гарабедян. „ Това е индивидът, без който нищо, което съм направил до този миг, нямаше да е толкоз ефектно и стигащо до толкоз доста хора. Благодарение на него моето ентусиазъм и моята муза получават един приключен тип, който съумява да стигне до публиката по най-хубавия метод “, означи Петров.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР